Welkom op Slankr.nl. Zoals de naam van de website al een beetje verklapt, gaat deze website over slank(e)r en gezonder leven. Het doel is om een betrouwbare ‘gids’ te zijn in de steeds groter groeiende jungle van dieetprogramma’s en afslankproducten. Dit is – al zeggen we het zelf – zeker geen overbodige luxe in deze tijd waarin marketingtrucs en schimmige verkooppraatjes belangrijker lijken te zijn dan inhoud en kwaliteit. Slankr.nl helpt je om het zicht helder te houden en de juiste koers te (blijven) varen naar een slanker en gezonder lichaam. Slankr.nl is een initiatief een team van voedingsexperts die het belangrijk vinden om de juiste informatie voor het voetlicht te krijgen. 

Morele plicht

Op basis van praktijkervaring, vele gesprekken, het lezen van boeken en oneindig veel ‘online’ onderzoek is deze website over afslanken en alles wat hiermee te maken heeft tot stand gekomen. De redactie ziet het als een uitdaging en haar ‘morele plicht’ om haar kennis en ervaring bij een breed publiek onder de aandacht te brengen.

Betere kwaliteit van leven

Een gezonder gewicht draagt direct en indirect bij aan een betere kwaliteit van leven. Het zorgt er in vele gevallen letterlijk voor dat je een beter mens wordt. Je bent fitter, energieker en socialer en kunt op allerlei gebieden beter functioneren. We hebben er alle vertrouwen in dat de informatie op deze website voor meel mensen kan bijdragen aan een plezieriger en leuker leven. Een geweldige motivatie voor ons.

Samen staan we sterk

Slankr.nl is een dynamische website. Er worden regelmatig nieuwe artikelen geplaatst (suggesties zijn welkom) en – waar nodig- worden artikelen bijgesteld of aangevuld aan de hand van de ervaringen van lezers. Wij hebben de wijsheid niet in pacht. Met behulp van de reacties, ervaringen en tips van lezers kan Slankr.nl de allerbeste informatie bieden. Schroom dus vooral niet om te reageren op artikelen en je eigen adviezen te delen. Samen kunnen we Slankr.nl tot de gezondste website van Nederland maken.